Iskolai Edukációs Kiállítás 2014 és 2015 - 16
Cégünk - a  Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács szakmai irányításával - rendkívül fontos feladatának tartja, hogy a gyermekekkel, fiatalokkal megszeretesse a tej és tejtermék fogyasztását, bemutassa a tejtermékek sokféleségét, és szerepét az egészséges táplálkozásban, fejlődésben.

A mobil kiállítással célunk, hogy - cég és márka semlegesen - tudományos ismeretekre építve, de a fiatalokhoz leginkább szóló nyelvezetben és eszközökkel bemutassuk a tejtermékek sokféleségét és szerepét az egészséges táplálkozásban, fejlődésben, Célunk továbbá, hogy eloszlassuk azokat a tévhiteket, melyek a tej - és tejtermékek fogyasztásához kapcsolódnak. A kiállítással - indirekt módon - ösztönözni kívánjuk a tanulókat az egészségtudatos táplálkozás megismerésére, iskolai keretek között.
 
2014 március - április hónapban egy teljesen új, modern installációval 36 iskolába jutottunk el, ahol interaktív játékokkal és előadásokkal segítettük a tanulókat a tejtermékek jobb megismerésében.
A 2015-16-os tanévben folytattuk az edukációs programot, és ennek keretében újabb 100 iskolába juttattuk el a kiállítást!